Szállítási feltételek

A súlykorlátozott területre a behajtási engedély díját, a szállítási díj nem tartalmazza.

Kiszállítás
Kérésére vállaljuk a megrendelt termék kiszállítását saját járműveinkkel az Ön által megadott szállítási címre, amennyiben az telephelyünk szállítási körzetébe esik.

A házhozszállítás történhet:

– Már-Team Tüzép saját flottával
– Akár ingyenesen, gyártói kiszállítással

A termék súlyának meghatározásában a tényleges és a térfogat súly a mérvadó, tekintettel arra, hogy bizonyos esetekben könnyű a termék viszont a mérete miatt a térfogat súly lényegesen magasabb a tényleges súlynál.

A szállítási költség változtatásának a jogát fent tartjuk amennyiben az áru mennyisége vagy egyedi tulajdonságai miatt nem fér bele az ajánlott szállításba. Ebben az esetben a vásárlóval minden esetben egyeztetünk a rendelés visszaigazolása előtt.

Személyes átvétel
Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Webáruház telephelyén (2013 Pomáz, Budakalászi út 16.).
A termék átvételének legkorábbi időpontjáról telefonon/e-mailben értesítjük.
A személyes átvételre munkanapokon 7 és 16 óra között, szombaton 7 és 12 óra között van lehetősége.

Egyéb költségek
Raklap díj minden raklapos kiszállítás mellé a szállítási költségen felül felszámításra kerül.

Abban az esetben amennyiben eredetileg a rendszer által meghatározott raklap mennyiség eltér, kollégáink erről minden esetben tájékoztatják a Megrendelőt.

Raklapra csomagolt termékek esetében a megvásárolt árú mennyiségtől és térfogattól függően a gyártók által felszámított raklapdíj, illetve logisztikai díj is felszámításra kerülhet.  A felszámított logisztikai díj magába foglalja a csomagolási, raklaphasználati, útdíj és egyéb szolgáltatási díjakat. A felszámított raklapok visszavételére lehetőség van a Már-Team Kft telephelyén, melynek visszaküldése a Vevő feladata.

Szállítási terület és idő
A kiszállítás tüzépünk 50km-es körzetében, munkanapon 7-16 között történik. Rendelésed aktuális állapotáról folyamatosan e-mail-ben tájékoztatunk.

A termék kiszállítás napján a kézbesítést végző sofőr telefonon is értesít a csomagod várható érkezéséről.

A kiszállított áru átvételekor a Megrendelőnek vagy képviselőjének a helyszínen jelen kell lennie.

Behajtási engedély
Számos településen 3,5 tonnát meghaladóan behajtási engedély szükséges. Az esetleges tehergépjármű behajtási engedély beszerzése és megfizetése az önkormányzatoknál a Vevő feladata. A Vevő köteles gondoskodni arról, hogy a behajtási engedélyt legkésőbb a behajtás megkezdését megelőzően átadja a fuvarozást végző cég részére. A szállítási határidő az engedély beszerzése miatt módosulhat.

Ha kérdésed van, keresd kollégáinkat elérhetőségeinken.

A feltüntetett várható szállítási idő tájékoztató jellegű!
A várható szállítási időt, megrendelés követően minden esetben írásban visszaigazoljuk az aktuális készlet függvényében.

Amennyiben a visszaigazolt időpont Önnek nem megfelelő, visszaigazolást követően tud egyeztetni a kollégáinkkal. Ezzel kapcsolatosan bármi igény, megjegyzése van, kérjük legyen szíves a megrendelésnél a “”Megjegyzés” rovatba feltüntetni, hogy ezt figyelembe véve tudjuk megrendelését kezelni. A honlapon feltüntetett árak kizárólag webshopon keresztül történő megrendelés esetén érvényesek.